Gratis verzending | Voor 17:00 besteld? Dezelfde dag verzonden! Voor 17.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Waarom jij een slab met opvangbak nodig hebt voor je baby!

Een slab met opvangbak is de perfecte manier om de kleding van je baby te beschermen tegen morsen en vlekken. Het opvangbakje vangt alle gemorste eten en drinken op, zodat je je later geen zorgen hoeft te maken over het opruimen van een puinhoop. Dat scheel een hoop was en dweil werk! Kortom, een slab met opvangbak is een must have voor ouders met jonge kinderen. Hier vertellen we je graag meer over!

Waarom heb je een slab met opvangbakje nodig?

Er zijn veel redenen waarom je een slabbetje met opvangbak nodig hebt. Waarschijnlijk heb je jonge kinderen die steeds met hun drinken of eten morsen. In dat geval weet je wat een knoeiboel het kan worden bij elke maaltijd. Niet alleen wordt kleding vies, maar ook je vloer moet het ontgelden. Het opruimen en schoonmaken neemt tijd in beslag en is natuurlijk niet het leukste klusje. Daarnaast wil je liever tijd door brengen met je kids in plaats van opruimen en poetsen. Een siliconen slabber met een opvangbak zorgt ervoor dat je tijd bespaart en er minder rotzooi wordt gemaakt.

De voordelen op een rij

Door een siliconen slab met opvangbak aan te schaffen ervaar je veel voordelen vergeleken met een gewone slabber. Ten eerste vangt het alle drinken en eten op die gemorst worden. Het absorbeert niet waardoor het beter helpt om de kleding van je kinderen schoon en vlekvrij te houden. Daarnaast zijn de siliconen slabbetjes veel makkelijker schoon te maken dan normale, stoffen varianten. Het is niet meer nodig om ze na elk gebruik te wassen. Je spoelt ze namelijk eenvoudig af onder de kraan en gebruikt ze meteen weer opnieuw. Een slab met opvangbak is niet alleen thuis een voordeel, maar ook buiten de deur. Wanneer je je kleine meeneemt uiteten, hoef je je minder druk te maken over de rotzooi. Daarnaast hoef je maar een slabbetje mee te nemen voor de hele dag. Je spoelt hem af en gebruikt hem zo weer!

Uit welke opties kun je kiezen?

Er zijn veel verschillende mogelijkheden als het gaat om het kiezen van een slab met opvangbak. In ons assortiment vind je slabbetjes die gemaakt zijn van ultrazachte siliconen. Uiteraard PBA vrij en zonder giftige stoffen. De slabbetjes zijn daarnaast verstelbaar waardoor ze van 0-4 jaar gebruikt kunnen worden. In ons assortiment vind je veel verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan blauw, oudroze, donkergrijs of groen. Er is altijd een slabbetje in de kleur die je wenst en die misschien ook wel erg leuk is bij de outfit van je kleine. Naast effen kleuren, hebben we ook slabbetjes met opvangbak die voorzien zijn van een mooie print. Denk bijvoorbeeld aan de opdruk van een zwaan, olifant of walvis.

Slab met opvangbak bestellen bij Kraagjeskopen.nl

Een slab met opvangbak is de perfecte manier om de kleding van je kind en je vloer tegen morsen en vlekken te beschermen. Het vangt elke vloeistof op die gemorst kan worden, zodat je je later geen zorgen hoeft te maken over het opruimen van een puinhoop. Zowel binnens- als buitenshuis. Daarnaast groeien ze met je kind mee en zijn ze duurzaam in gebruik.

Wil je een slab met opvangbak bestellen? Dan ben je bij Kraagjeskopen.nl aan het juist adres. Ons assortiment is uitgebreid zodat je altijd vind wat je zoekt. Daarnaast verzenden we je bestelling snel en gratis! Bekijk hier ons volledig assortiment. Voor welk slabbetje kies jij?