VSCO girls producten

Wat is een VSCO girl en wat voor producten gebruiken ze? Een VSCO girl kun je herkennen aan verschillenden dingen. Ze zijn erg met het milieu bezig en houden van een natural look met weinig make-up. Ook dragen VSCO girls vaak een rugzak van een Zweeds merk en hebben altijd een hippe drinkfles bij zich.

VSCO Girls houden van pastelkleurtjes, scrunchies, lippenbalsem en dragen vaak een schelpen choker. Ook hebben deze meiden hun eigen uitspraken, zoals Sksksk en and I oopSksksk betekent dat iets heel grappig is. And I oop gebruiken ze als ze verrast worden door iets. Dit kan iets leuks zijn maar ook wat minder leuks.

Wil jij ook graag een VSCO girl worden of ben je er al een? Dan moet je beslist even een kijkje nemen tussen de VSCO-producten van kraagjeskopen.nl. Omdat we hebben gemerkt dat veel van onze klanten VSCO girls zijn, hebben we wat leuke extra VSCO spulletjes in onze collectie opgenomen. Sksksksk

VSCO girl producten
VSCO
VSCO girl producten

VSCO girls producten

Wat is een VSCO-girl en wat voor producten gebruiken ze? Een VSCO-girl kun je herkennen aan verschillenden dingen. Ze zijn erg met het milieu bezig en houden van een natural look met weinig make-up. Ook dragen VSCO-girls vaak een rugzak van een Zweeds merk en hebben altijd een hippe drinkfles bij zich.

VSCO-Girls houden van pastelkleurtjes, scrunchies, lippenbalsem en dragen vaak een schelpen choker. Ook hebben deze meiden hun eigen uitspraken, zoals Sksksk en and I oopSksksk betekent dat iets heel grappig is. And I oop gebruiken ze als ze verrast worden door iets. Dit kan iets leuks zijn maar ook wat minder leuks.

Wil jij ook graag een VSCO-girl worden of ben je er al een? Dan moet je beslist even een kijkje nemen tussen de VSCO-producten van kraagjeskopen.nl. Omdat we hebben gemerkt dat veel van onze klanten VSCO-girls zijn, hebben we wat leuke extra VSCO-spulletjes in onze collectie opgenomen. Sksksksk

Shoppen
VSCO chocker

VSCO choker

Een van de belangrijkste kenmerken van een VSCO girl  is de VSCO choker! Deze schelpenketting wordt strak om de nek gedragen. Hier horen natuurlijk bijpassende arm en enkelbandjes bij. De schelpen choker is bij kraagjeskopen.nl verkrijgbaar in verschillende kleuren. We hebben chokers met een zwart koord en wit koord. Daarnaast hebben we ook nog schelpen kettingen met een ijzeren sluitingkje voor als je dat fijner vind. Keus genoeg dus!

VSCO choker

VSCO scrunchies

Een van de belangrijkste producten voor VSCO Girls zijn wel de scrunchies! VSCO girls zijn dol op pastel kleuren, dit zie je terug in de scrunchies die ze dragen. Scrunchies worden vooral gedragen om de pols of om een nonchalante knot mee te maken. VSCO girls opgelet! Keus uit meer dan 70 verschillende soorten scrunchies! 

Ben jij je scrunchies altijd kwijt? Of heb je er zoveel dat je niet meer weet hoe je ze moet opbergen? Dan is de scrunchiehouder vast wat voor jou! Bekijk hier de enige echte scrunchiehouder! 

Scrunchiehouder
scrunchiehouder
VSCO scrunchies
VSCO scrunchies
Scrunchies

VSCO stickers

Heb jij ook al de VSCO stickers? Deze stickers zijn perfect om jouw fiets, waterfles of Ipnone mee te versieren. Maak alles op je heen lekker VSCO! sksksks

VSCO stickers
VSCO stickers 35 stuks
vsco girls