Reviews over kraagjeskopen.nl

Reviews zijn voor kraagjeskopen.nl zeer waardevol. Hierdoor krijgen wij nieuwe inzichten over bijvoorbeeld ontbrekende informatie op onze website, je persoonlijke  ervaring met kraagjeskopen.nl en onze producten. Met jouw expertise kunnen wij onze service en dienstverlening verbeteren.

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst krijg je een e-mail van ons met een uitnodiging om ons te beoordelen. Wij zouden het super leuk vinden als je hier even de tijd voor neemt. Hiermee help je tevens toekomstige klanten inzicht te krijgen in de ervaringen van andere klanten. Wil je nu vast een beoordeling plaatsen op basis van een eerdere bestelling op onze site? Dan kan dat natuurlijk! Klik op de link hieronder om een beoordeling te schrijven over kraagjeskopen.nl.

Daarnaast verloten we ook nog eens iedere maand een waardebon van €25,- onder alle inzendingen.

Alle beoordelingen, positief of negatief zijn direct zichtbaar voor andere.

beoordelingen van klanten

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=default theme=light color=#ea0e8b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=0 interval=5000 language=1 inline=0]

Elly: Zeer klantvriendelijk; prima service; gisteren besteld, vandaag in huis; geen verzendkosten; een overzichtelijke site met veel variatie!

Saartje: Lang op zoek geweest naar het kraagje wat ik gelukkig bij kraagjeskopen.nl heb kunnen kopen. Ongelooflijk groot assortiment in kraagjes! Bestel zeker nog een keer bij jullie. Bedankt!

Do: Heel erg snel geleverd dus en tot de dag van vandaag super blij met mijn kraagje 😍 blijft heel erg mooi en wat zit dit lekker onder een net jasje i.p.v een blousje. In één woord TOP!

Riet: Snelle afhandeling. Ook bij vragen snel en gezellig antwoord. altijd weer blij met mijn aankoop.

Gea: Heel erg tevreden!
Snelle levering, goed product en leuk mail contact.
Dit was mijn eerste bestelling bij kraagjeskopen.nl, maar zeker niet de laatste!

Chantal: Makkelijk bestelproces dn op de afgesproken leverdatum in huis

Bea: Perfecte levering. Past in de brievenbus. Kraagjes van goede kwaliteit. Zeer tevreden.