Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van je thuis adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen gemiddeld €2,50 per poststuk, raadpleeg voor de exacte tarieven en verzendklasse de website van de betreffende vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je de volgende stappen doorlopen:

1. De bestelling in een voldoende gefrankeerde enveloppe retour sturen aan:
Kraagjeskopen.nl
De Bosschen 10
5151RT Drunen

2. Print het herroepingsformulier uit en stuur deze ingevuld met met de retourzending.

3. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met klantenservice@telano.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

retour formulier