Gratis verzending | Voor 23.00 uur besteld? = De volgende dag in huis! Voor 23.00 uur besteld = De volgende dag in huis!

Over ons

Bij kraagjeskopen.nl kun je terecht voor de meest uiteenlopende kraagjes, scrunchies en andere mode-accessoires!

Kraagjeskopen.nl staat bekend om de grote diversiteit in het aanbod van losse kraagjes. Daarnaast hebben we in de loop der jaren ons assortiment uitgebreid met scrunchies, sieraden en cadeau-artikelen.

Wanneer is kraagjeskopen.nl ontstaan?

Kraagjeskopen.nl is ontstaan in 2016. In 2016 hoorde je steeds meer over losse kraagjes maar deze waren nog niet veel verkrijgbaar in Nederland. Wij (Kees en Wies tevens partners 🙂 kregen daarom het idee om zelf een webshop te starten voor de verkoop van losse kraagjes. Wij zijn op zoek gegaan naar de leukste en mooiste kraagjes en zijn begonnen met het maken van een webshop.

 

Kraagjeskopen.nl is in januari 2017 online gegaan en meteen nadat we de site online gezet hadden, kregen wij onze eerste bestelling binnen! Superleuk en erg motiverend was dat!

Wij werkten toen nog vanuit huis. Onze zolder was het magazijn, inpakcentrum en tevens kantoor 🙂 Intussen hadden we een zoontje (Keesje) gekregen en tijdens de dagelijkse wandelingen met de kinderwagen werden alle ingepakte bestellingen in de brievenbus gedaan en later toen de brievenbussen in de wijk vol zaten, bij de Jumbo in ons dorp afgegeven.

In de loop van de jaren hebben wij ons bedrijf verder ontwikkeld tot wat het nu is. Inmiddels werken wij niet meer vanuit huis en komt Post NL zelf de pakketten ophalen bij ons bedrijf. Ook hebben we versterking gekregen van zowel inpakmedewerkers als een klantenservice medewerker. Met zijn allen zorgen wij er iedere dag weer voor dat al jullie bestellingen professioneel, zorgvuldig en netjes ingepakt verzonden worden.

Dit zijn wij!

Wies van Kraagjeskopen.nl

Wies

Kees van Kraagjeskopen.nl

Kees

Vragen

vragen?

Wil je ons wat vragen over je bestelling of over onze producten? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op!

 

P.S. Naast kraagjeskopen.nl hebben we nog twee leuke webshops! Neem gerust een kijkje op onlinelabelskopen.nl en thuistestenkopen.nl voor andere producten.

 

De waardering van www.kraagjeskopen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 5273 reviews.