Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17.00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag nog verzonden. Meestal heeft u de bestelling de volgende dag in huis. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat duidelijk vermeld of het betreffende product voorradig is. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten. Binnen Nederland verzenden wij gratis. De verzendkosten naar België bedragen €4,95

Levering verloopt grotendeels via de brievenbuspost. Wanneer u meer dan 20 scrunchies of meer dan 6 kraagjes besteld gaat de levering via pakketpost van Post NL of GLS. Over het algemeen zal de aflevering binnen Nederland de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Levering naar België gaat ook via brievenbuspost of pakketpost en duurt ongeveer 3 a 4 werkdagen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.