Hoe draag je een scrunchie? 

De scrunchie is al een tijd niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Vroeger in de jaren 90 waren scrunchies al een hype maar toen werden ze vooral foezels, frutsels of haarwokkels genoemd. Tegenwoordig zijn het scrunchies en zijn er in nog meer soorten en variaties. Maar wat kun je eigenlijk allemaal met een scrunchie? Welke scrunchie is geschikt voor mijn haar en wat voor scrunchies zijn er te koop? 
Bij kraagjeskopen.nl hebben we veel verschillende scrunchies. We hebben velvetscrunchies met een diameter van ongeveer 10 cm in tientallen verschillende kleuren en printjes. Ook hebben we satijnen of katoenen scrunchies met ruitjes, bloemetjes of dierenprintjes. Deze scrunchies hebben een diameter van ongeveer 12 cm. Naast de gewone scrunchies hebben we ook scrunchies met lint waar je nog mooiere creaties mee kan maken. 

Scrunchies kunnen op veel verschillende manieren gedragen worden. Je kunt er een nonchalante knot mee maken of alleen een halve knot boven op je hoofd. Je kunt er een gewone paardenstaart mee vast maken of draag een matchende scunchie om je pols om jouw outfit compleet te maken. Inspriratie nodig? Hieronder leuke fotootjes van onze klanten!